بر اساس این سند، موعود شمخانی، معاون وقت منطقه آزاد اروند، گروه ساختمانسازی عبدالباقی را که مالک پروژه متروپل هستند، برای انجام امور اداری و مشارکت در یک پروژه ساختمانی، به شهرداری آبادان معرفی کرده است. اسناد رسیده به ایران اینترنشنال همچنین نشان از حمایت گسترده مقامهای جمهوری اسلامی و مقامهای محلی خوزستان از عبدالباقی دارند. بر پایه این اسناد، موعود شمخانی، معاون وقت فنی و زیربنایی منطقه آزاد اروند، در سال ۹۸ طی نامهای به شهرداری آبادان، گروه مهندسین ساختمان سازی عبدالباقی را برای مشارکت در یک پروژه معرفی کرده است.
[۵۴] به گفتهٔ فرماندار ویژه آبادان، آواربرداری به مرحله حساسی رسیده.[۵۵]
همچنین ساعت ۱۹ همان روز، مردم آبادان در چهارراه شهید مطهری تجمع کردند و با شعار دادن خواستار برخورد و محاکمه قاطع و جدی با مسببان این حادثه شدند.[۱۱۳]
نمایندهٔ ولی فقیه در استان خوزستان روز پنجشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۱ را برای استان خوزستان عزای عمومی اعلام کرد.[۲۱]
↑ «مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون عمران برای پیگیری حادثهٔ متروپل آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۲ خرداد ۱۴۰۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۴.
[۶۱] ۱۳ نفر از متخلفان پروژه (شهردار فعلی آبادان، دو شهردار سابق و نیز تعدادی از کارکنان شهرداری و ناظران) با ساختمان در تهران دستور قضایی بازداشت شدهاند.[۶][۶۲] معاونت پیشگیری سازمان آتشنشانی آبادان ۲۸ آبان سال گذشته هشدارهایی درمورد احتمال ریزش این ساختمان داده بود اما توجهی به آن نشد.[۶۳]
خاکبرداری طبق نقشه مهندس معمار انجام میشه و بعد از اتمام عملیات خاکبرداری ، بلافاصله ساخت بنای جدید باید ادامه پیدا کنه.
↑ «حضور رئیسجمهور در محل حادثه متروپل آبادان». ایرنا. ۲۰۲۲-۰۶-۰۳. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۶.
بسیار عالی پیشنهاد میکنم تیم مودب کاری قیمت مناسب. من با اکیپ های زیادی کار کردم به جرعت بهترین تیم هستند.
↑ «عوامل نبش قبر مجید عبدالباقی دستگیر شدند». ایسنا. ۲۰۲۲-۰۸-۰۶. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۸-۱۰.
↑ «مراسم خوزستانیهای مقیم تهران برای یادبود جان باختگان متروپل». خبرگزاری مهر. ۲۰۲۲-۰۵-۳۱. دریافتشده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.
تخریب سه بنای غیرقانونی در منطقه ۲۲ تهران برخی از سازندگان، مدت زمان طولانی صدور پروانه ساختمانی را بهانه کرده اند و می گویند به همین دلیل است که زودتر از صدور پروانه آغاز به ساخت و ساز می کنند اما صارمی تاکید کرد که در مناطق جنوبی پایتخت فقط ۲ الی ۴ ماه طول می کشد تا مجوز صادر شود.
این صفحه آخرینبار در ۲۷ ژانویهٔ ۲۰۲۵ ساعت ۰۷:۱۷ ویرایش شده است.
ج – ساختمان با اسکلت بتنی : در این نوع سیستم سازه ای هم مشابه ساختمان با اسکلت فلزی ابتدا دیوارها را تخریب میکنیم و سپس سقف طبقات از بالاترین طبقه شروع به تخریب میشود. برای تخریب ایمن تر بهتر است از چکش هیلتی استفاده شود.